Další update stránek!

07.06.2009 23:01

Opět přináším update stránek! Jak jste si určitě všimli, tak jsem (na radu Vojtíka :-) změnil obrázek na titulní straně tak, aby šel více k obsahu stránek. Jde o jakousi koláž, jejíž obsahem jsou výstřižky z různých fotek Pragotronů. Svůj názor na ni dejte znát prosím do ankety vpravo nebo do návštěvní knihy! Pokud se nebude líbit, tak kdyžtak vrátím původní obrázek nebo tam dám něco jiného.

Dále jsem dnes obdržel několik mailů s novými soubory:

Do sekce soubory-hlášení přispěl uživatel Martin Svozil skvělými nahrávkami z Prahy hl.n. a uživatel Nádražák opět výbornými hlášeními ze Zábřeha a z Pardubic (komentář k nahrávkám najdete dole). Všechny soubory najdete v přislušných podsekcích s názvem stanice.

Do sekce soubory-fotky přibyla skvělá fotka digitálního Pragotronu z Nymburka hl.n. od uživatele JaimeGiacobbe, který také napsal, že se chystá dodat hlášení z Lysé n.Labem, Nymburka a Prahy Masarykova n.!

Všem moc díky za spolupráci!

 

V nejbližší době (asi až o víkendu) se chystám upravit stránku O mně - přidám fotky své malé žel. expozice a upravím článek Historie projektu, navíc nejspíš přidám novou sekci s odkazy a samozřejmě pokud přijdou soubory od vás, tak přidám i je.

 

 

Email od Nádražáka:

Tak posílám další 2 kousky - vyhrabal jsem něco trochu staršího, je to z grafikonu 2006/2007, jedná se o R 601 s hlášením o mimořádném zastavení a R 422 Cassovia s poněkud delším vyjmenováváním řazení vlaku =). Dneska už se ty vozy takhle po jendom nevyjmenovávaj. Jinak je to opět ze Zábřeha, ale omlouvám se za ty rušivé nepříjemné zvuky které se tam občas vyskutjí. Nevím kde se tam vzaly =(

Druhý soubor je z Pardubic hl.n. (mix), ovšem co mě velmi pobavilo je hned v úvodu - nastupujte do Os 5654 ve směru PARDUBICE HL.N. =D =D. V Pardubicích to ovšem není nic neobvyklého, podobných věcí už jsem tam zažil dost. Nedávno hlásili vlak SC ve směru Kolín, kde pochopitelně nesatví. nahlásili ho 3x, hlavně že na odjezdové tabuli svítil jako vždy nápis Kolín - projíždí =D. To jen tak na okraj =)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009-2015 Informační systémy na železnici. Všechna práva vyhrazena.